Reisdag 67 Een dag in Cartagena

Posted by on 5 april 2012

We hebben vandaag de dames grondig schoongemaakt. Vooral voor Inés is dat van groot belang want anders komt ze Australi? niet meer in.? De autoriteiten daar zijn?belachelijk streng als het gaat om dierlijke en plantaardige resten van andere continenten. Na bijna twee uur poetsen en boenen nu maar hopen dat de dames brandschoon genoeg zijn. Hopelijk wordt er bij aankomst van de dames in Nederland en Australi? door de douane niet gekeken naar de staat van de banden. Want die zijn na 13.000 km wel aanvervanging toe.

Fried heeft vanmiddag Maxima ingeleverd. Ze is ondergebracht in de stalling in Cartagena waar Sander Gielen altijd zijn voertuigen opslaat voor transport. Het afscheid viel Fried uiteraard zwaar. Gelukkig hoeft Maxima niet allen op reis maar gaat ze de tocht over de oceaan ondernemen met twee Zwitserse BMW 650 off the roads.

Colombia is het land van de mooie vrouwen. Maar ook dat van de platische chirugie. Zelfs de paspoppen hier voldoen aan het schoonheids-ideaal. Ook die in de winkel tegenover onze hotelkamer in Cartagena. Dos Companeros werden er helemaal wild van 😉

One Response to Reisdag 67 Een dag in Cartagena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*