Reisdag 70 Paul nog steeds in Cartagena en Fried in Caracas

Posted by on 7 april 2012

Paul heeft nog een “relaxed” dagje in Cartagena. Eerst nog even dollars wisselen en 4 x geld pinnen om het bedrag bij elkaar te krijgen voor de vervoerder. Daarna naar het kantoor om te betalen, maar het was net 12:00 dus even si?sta. Dus voor de inmiddels zoveelste keer wachten bij de vervoerder.

’s Middags nog even tijd om inderdaad te relaxen. Een bezoekje aan het oude Spaanse fort San Felipe de Barajas en nog wat door de oude ommuurde stad struinen. Daarna door naar het vliegtuig voor de lange reis?naar Sydney.

Fried is aangekomen in Caracas na een busreis van 25 uur. Hij heeft ervan genoten en de reis deed hem denken aan de busreizen die hij in de 80-er jaren maakte in Afrika. Maar dan een stuk luxer, sneller en vooral confortabeler. Na ingechecked te zijn in het ook al luxe hotel Chacao Cumberland heeft Fried de metro gepakt naar het centrale plein Plaza Bolivar in het centrum van Caracas. En toen een rondje gemaakt langs de historische gebouwen in de geboortestad van Simon Bolivar. Met aandacht voor wat er zoal op straat te zien was, zoals bijvoorbeeld een dikke Benelli tweecilinder, een vertrouwde Yamaha TDM 850 en een jongeman die zeer geinteresseerd was in flink geboezemde paspoppen. En niet te vergeten werd Che natuurlijk ook weer op diverse plekken gespot. Maar dat?is geen wonder in een land waar Hugo Chavez, de president zichzelf vergelijkt met revolutionairen zoals Che Guevara.

One Response to Reisdag 70 Paul nog steeds in Cartagena en Fried in Caracas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*