Reisdag 64 Van Moniquira naar San Martin-Caesar

Posted by on 3 april 2012

Vandaag gaan we verder op weg naar Cartagena. In het mooie maar vooral ook rijke plaatsje Moniquira genieten we van een lekker ontbijt van Colombiaanse koffie, verse jus en heerlijke broodjes bij de plaatselijke pastelaria. Van die zaken heb je er zelfs in het kleinste Colombiaanse plaatsje wel ??n en onze taartjesconsumptie is dan ook danig gestegen. Waarom Moniquira zo welvarend is, moeten we nog navragen bij de Colombiaanse MSF-collega’s. Wie weet heeft het wel met iets verdovends te maken…
Colombia gaat hoog scoren wat bijzondere verkeersborden betreft. Het bord met de oogjes plaatste ons echt voor een raadsel en we kregen bijna ruzie.Ook hier is navraag nodig. Voor de zekerheid hebben we allebei maar gedaan. Betekent het nou dat je dimlicht moet voeren of dat je goed op moet letten.
Het bordje met de botsende auto en de vrachtwagen wordt toegelicht in dit filmpje.??Wees gerust, dat fimpje heeft niets te maken met het verbandje om Maxima’s poot. Fried heeft haar verbonden omdat een politieman in Leticia ontdekte dat er een keerring een beetje lekt. Het verbandje, dat dagelijks vervangen wordt, zorgt ervoor dat er geen olie op de schijfrem van Max terecht komt. Repareren doen we wel als ze weer in Nedereland is.
Do Compañeros hebben vandaag trouwens weer genoten van de 356 afgelegde kilometers. Motorrijden gaat hen zeker nooit vervelen!

3 Responses to Reisdag 64 Van Moniquira naar San Martin-Caesar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*