Intermezzo: verkeersborden

Posted by on 25 maart 2012

Op speciaal verzoek van onze vriend Albert Zeeman, is Fried door alle foto?s tot nu toe gemaakt gegaan en heeft de verkeersborden eruit gefilterd. En er vervolgens dit intermezzo van gemaakt. We zijn aardig wat waarschuwingsborden tegengekomen die je bij ons niet ziet. Het ligt voor de hand dat borden die waarschuwen voor lama?s en alpaca?s typisch Zuid Amerikaans zijn. Maar wat te denken van borden die waarschuwen voor varkens, speciale snelheidsbeperkingen voor Maxima, tsunami?s of hoogspanningsleidingen. Of borden die onderscheid maken tussen koeien en stieren?!
Twee bijzondere borden ontbreken helaas. Het belangrijkste is het bord dat waarschuwt voor verkeersdrempels. We zijn er duizenden tegengekomen, maar steeds dacht Fried dat de foto nog wel even kon wachten. Tot we in Pucallpa op de boot stapten. Maar wie weet komen we het bord nu nog tegen in Colombia. Het andere bord dat ontbreekt, is een waarschuwingsbord voor cactussen dat we in Chili zijn tegengekomen. Fried had, net voordat hij zijn snapshotcamera kwijtraakte, een foto van dat vreemde bord gemaakt maar die nog niet op de laptop gezet. Dat bord kunnen we jullie dus niet laten zien.

4 Responses to Intermezzo: verkeersborden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*