Reisdag 50 Dagje Pucallpa

Posted by on 24 maart 2012

In Pucallpa gaat onze boottocht over de Rio Ucayali en later de Rio Amazonas beginnen. We gaan met de San Miguelito I maar die vertrekt pas morgen. Daarom blijven we vandaag maar lekker luxe in hotel Boulevard Plaza en bereiden ons voor op een week ‘hardship’ aan boord en vooral het aan boordbrengen van Maxima en Inés via de plank.
We zitten op terrasjes en drinken caf? americano, jugo de naranja en cervesa. We bestuderen het verkeer dat voor 50 % bestaat uit zg motokarren. Dat zijn driewielige motortaxi’s van 150cc. Dan is er 45% kleine eencilindermotoren tot zo’n 200cc. En de rest is auto’s en vrachtwagens. Het is dus motorwereld, een drukte en lawaai van belang maar saai is het nooit.

3 Responses to Reisdag 50 Dagje Pucallpa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*