Reisdag 42 Van Cusco naar Ollantaytambo met een bezoek aan Machu Picchu

Posted by on 20 maart 2012

Vandaag letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten van onze reis. Je kunt een heel eind komen met eigen vervoer richting Machu Picchu [eigenlijk helemaal boven bij de ruines met een off the road motor als de onze] maar dat is verboden. Men wil ten eerste voorkomen dat er een verkeerschaos ontstaan op de weg naar boven [je mag nu alleen met de trein en de bus] en bovendien, en misschien nog belangrijker, men wil flink geld aan de toeristen verdienen. We zijn dus op de motor zo ver gereden als mag [Ollantaytambo, op zo?n 40 km afstand] en toen met de trein verder gegaan. Maar alleen de treinreis hadden we al niet willen missen. Geniet maar mee van de plaatjes die we gedurende onze dwaaltocht door het grote Inka-complex geschoten hebben.

2 Responses to Reisdag 42 Van Cusco naar Ollantaytambo met een bezoek aan Machu Picchu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*