Vertrek uit Peru: Dos Compañeros gaan varen!

Posted by on 14 maart 2012

Vandaag is het waarschijnlijk onze laatste dag in Peru. We gaan nu op zoek naar een boot die ons naar Iquitos, de laatste grote plaats in Peru gaat brengen. Die is via de weg niet meer bereikbaar. Van Iquitos gaan we met een volgende boot naar Leticia in het uiterste zuiden van Colombia op de grens met Peru en Brazili?. De bootreizen duren samen maximaal een week en we verwachten niet onderweg nog het Internet op te kunnen. Vandaar dit berichtje om jullie te waarschuwen dat er een tijdje niets nieuws op de site zal verschijnen. Maar je weet maar nooit natuurlijk want wie weet is er wel gewoon WiFi aan boord van de Amazoneboten 😉

We zitten ondertussen in het regenwoud. Lekker warm en klam. Toch nog maar even een plaatje van de omgeving.

Het regenwoud in de buurt van Pucallpa in Peru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*