Reisdag 30 Dagje Antofagasta

Posted by on 27 februari 2012

Allereerst: als jullie willen weten welke route we volgen, dan kunnen jullie dat?via deze link vinden.

De foto’s zijn gemaakt in Antofagasta waar we een dagje gebleven zijn omdat Paul?de olie van Inés moest verversen. Fried maakte van de gelegenheid gebruik om het water in het koelsysteem van Maxima te vervangen door echte koelvloeistof.

Daarna zijn we op zoek gegaan naar sporen van Che in de haven. Want hij en Alberto kwamen daar per boot aan vanuit Valparaiso. We vonden een erg oude houten pier met antieke kranen waar wij ons voorstelden dat de heren aan land gegaan zijn.

Verder zwierven we wat door de haven. Op een gegeven moment zagen we een visser die bezig was met een aantal emmers met levende octopussen. We hebben met open mond staan griezelen. De visser verwijderde eerst de inhoud van het lichaam van de dieren met de hand. Daarna gaf hij het levende overblijfsel aan twee andere vissers die ze aan een touw bonden. Om vervolgens de dieren met een grote zwaai een flink aantal keer op de grond te klappen. Om ze mals te maken… We hebben er een filmpje van maar dat zetten we maar niet op de site want dan krijgen we vast problemen met Marianne Thieme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*