Dag 5 Rustdag in Bahia Blanca

Posted by on 2 februari 2012

Net als bij een echte rallye houden wij zo nu en dan een rustdag. Motoren in het ‘parc ferm?’ [echt waar het hotel had een hermeticsh afgesloten stalling] ?en wij lekker relaxen. We zaten in hotel Victoria in Bahia Blanca en hebben ’s morgens eerst deze site bijgewerkt en alle mailtjes bekeken. Daarna gingen we de stad in om een lekkere kop koffie te drinken. Wat bleek: aangezien het zondag was,?waren alle caf?s en restaurant potdicht. En voor de rest is Bahia Blanca geen spannende stad, dus zijn we maar siesta gaan houden in ons sfeervolle hotel.
Aan het eind van de dag hebben we nog een poging gewaagd. Rond zeven uur gingen gelukkig zowaar een aantal caf?s open. Op het terras van caf? Munoz, hartje stad, hebben wij ons het bier en de uitgebreide salades goed laten smaken. We zaten daar ook eerste rang om het cruisen van de Argentijnen in hun coches te bewonderen. Vrouw en kinderen mee en dan maar rondrijden als het even kan met je arm uit het raam. Er cruisen veel nieuwe auto’s maar ook een hoop die bij ons allang bij de sloop staan.?Van die ‘youngtimers’?heb?ik een collage van gemaakt.

3 Responses to Dag 5 Rustdag in Bahia Blanca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*