Cruisecontrol op de XT

Posted by on 18 december 2011

Net als Paul heb ik voor het ontspannen rijden op lange stukken de cruise control van het Zuid Afrikaanse bedrijf Kaoko gemonteerd. De montage gaat super eenvoudig: rechter eindgewicht op het stuur verwijderen en vervangen door de Kaoko control. Is een werkje van 2 minuten. Als je wil weten hoe het werkt klik dan op dit Kaoko linkje

Kaoko cruise control op de XT1200Z

Kaoko cruise control op de XT1200Z

Langzaam maar zeker wordt de XT ontmanteld om aan het begin van het nieuwe jaar in de krat te passen. Olie en benizne zijn ondertussen afgetapt want de XT moet helemaal olie- en benzine vrij zijn voordat ie het vliegtuig in mag. Verder heb ik de accu losgekoppeld en aan de druppellader gezet. Carterbeschermer. windscherm, spiegels en koffers zijn ondertussen ook verwijderd. Ik heb al een stel sterke kerels geregeld om de XT straks op het onderstel van de krat te tillen.

XT gedeeltelijk ontmanteld

XT gedeeltelijk ontmanteld

One Response to Cruisecontrol op de XT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*