Trax koffers voor de Tiger 800

Posted by on 18 oktober 2011

Vandaag na 2 maanden wachten zijn mijn koffers afgeleverd. Op tijd om over 2 weken wat te gaan testen, off-road naar Thredbo (berggebied zo’n 600km ten zuiden van Sydney)?met een clubje andere Tiger 800 XC rijders.

De?SW-Motech TraX koffers?zien er in ieder geval erg robuust uit. Het volume van de linker koffer is 45l en de rechter 37l ivm. de uitlaat. Wat mij een beetje tegenvalt is het maximale laadvermogen. De koffers?maximaal 10kg en 130km/uur, bij de steunen staat?maximaal 12,5kg voorgeschreven. Overigens erg vreemd dit verschil.?Nog steeds erg weinig, als je bedenkt dat de koffer met binnentas al 6 kg weegt, blijft er maar weinig over. Maar ja, zal?wel?t?f gepr?ft zijn!

Na een paar uur sleutelen zitten de koffers erop. Volgens voorschrift moesten een aantal bouten met loctite, dus dat heb ik ook gedaan. De uiteindelijke breedte met?1,08m zal wel even wennen worden, constant nadenken dat je zo breed bent en tussen de file door gaan zal ook?niet meer lukken 🙁

3 Responses to Trax koffers voor de Tiger 800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*