Reisdag 14 van Puerto Saavedra naar Salto de Laja

Posted by on 10 februari 2012

Vandaag stond in het teken van het bezoek aan de brandweerkazerne in Los Angeles waar Che en Alberto hebben overnacht. Is dat nou zo bijzonder zul je denken. Ja, dat is het. Los Angeles was de laatste plaats die ze rijdend op hun Norton gehaald hebben. Na een schuiver was de Norton niet meer te repareren. Vanaf hier zijn ze verder gegaan per boot en met de duim! We hadden geen adres van de kazerne, dan maar eerst even tanken en dan kunnen we het meteen vragen. Nu waren er 5 kazernes, maar welke was het? Volgens een local, 1km rijden en dan zus en zo. Toen Fried uit het tankstation kwam, zie ik “kijk daar aan de overkant is ook een brandweerkazerne, misschien weten zij het”. En ja, het was DE kazerne. In een keer gevonden in een toch grote plaats. Lucky us.

One Response to Reisdag 14 van Puerto Saavedra naar Salto de Laja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*