Reisdag 7 Choele Choel naar General Roca

Posted by on 3 februari 2012

Bij het vertrek uit Choele Choel probeerde weer de oude off-road te vinden, maar na ruim 60km dwalen en foutrijden toch maar de provenciaalse weg op richting General Roco.? Een kaarsrechte weg door de pampas. Omdat we inmiddels een paar honderd meter hoger zijn is de temperatuur erg lekker.

De eerste mogelijkheid om weer de oude weg op te kunnen die Che gereden heeft, hebben we natuurlijk benut. We staken de Rio Negro over en waren weer helemaal in ons element. Deze off-road route was over het algemeen goed begaanbaar, soms afwisseld met zandige stukken of drooggevallen modderpoelen. Na een zandig stuk moesten we een stijl rotsig stuk of. Paul reed iets te kort achter Fried waadoor hij te weinig snelheid overhield en omkiepte. Zonder gevolgen gelukkig. Bij ??n van de modderpoelen was het Frieds beurt en begon het voorwiel van de Yamaha te slippen. Fried maakte een mooie tuimeling, ook nu gelukkig verder niet veel aan de hand. Behalve dat de linker koffer uit de onderste ophanging was geschoten en er een stukje van de ophanging van het schermpje bleek te zijn afgebroken. Verder rijden was geen probleem.

Aan het eind van de dag ook nog een prima camping gevonden in General Roco. Waar we de enige gasten waren in het ?restaurant?, waar we voor het enorme bedrag van 15 euro, 2l bier, 2 x kip, tomatensalade en brood hadden.? Een echt bikers-menu.

One Response to Reisdag 7 Choele Choel naar General Roca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*