Dag 4 Balneario San Cayetano naar Bahia Blanca

Posted by on 29 januari 2012

Gisteren begon de dag zoals elke dag, eerst een bakkie koffie! Daarna de tent inpakken, wat een fluitje van een cent is, het staat en is opgeruimd in 20 minuten. Het ordelijk in de koffers en tassen krijgen duurt iets langer. Tent, slaapzak, matje, kussentje, brander etc. is toch weer effen passen en meten. Gaandeweg zal dit waarschijnlijk ook wel sneller gaan, als alles een vaste plek en volgorde gaat krijgen.

Daarna vertrek van de camping in Balneario San Cayetano op weg naar Bahia Blance. Het eerste deel een kleine 100km zou nog onverhard zijn. Nog geen uur onderweg sloeg het noodlot toe. Nee, het was niet zo dramatisch. De achterband van de Triumph zo plat als een dubbeltje. Samen de motor op de middenbok sleuren, toch wel handig op dit soort momenten. Gereedschap uit de koffers en het achterwiel was er zo uit. Toen kwam het lastigste, de band van de velg af zien te krijgen, met het gewicht van Fried erop en een klein beetje hulp van de bandenlichters kwam hij los. Binnenband was helemaal kapot, dat was niet zo verwonderlijk aangezien er een behoorlijk stuk ijzer in de band zat. Na 1 ? zweten bij 35 graden was de klus klaar.

Het 2e deel naar Bahia Blanca was nog een beetje afzien, erg warm en een harde zijwind. En nergens een dorpje om wat te eten en drinken. In Bahia Blanca aangekomen hebben wij als eerste een lekker koud biertje genuttigd en toen een hotel gezocht. Hotel Victoria met WIFI!

3 Responses to Dag 4 Balneario San Cayetano naar Bahia Blanca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*